SASKin kunnon työn lähettiläiden koulutus – syksy 2019

Uusien kunnon työn lähettiläiden vuoden 2019 toinen koulutus järjestetään 28.–29. syyskuuta. Haku koulutukseen aukeaa alkusyksystä.

SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä myös syksyllä. Kaksipäiväinen, osallistujille maksuton kurssi järjestetään 28.–29. syyskuuta 2019. Haku on auki 26.8. asti.

SASKin koulutus on avoin kaikkien suomalaisten ammattiliittojen ja -järjestöjen jäsenille.

Työpajoja ja keskustelua

Lähettiläskoulutusviikonlopun aikana pureudutaan kampanjatyöhön sekä SASKin toimintaan kehittyvissä maissa niin alustusten, keskustelun kuin työpajojen kautta. Koulutetuilla kunnon työn lähettiläillä on uutta itsevarmuutta toimia solidaarisuustyön äänitorvina omissa verkostoissaan ja vaikka tapahtumissa. Heistä tulee SASKin vapaaehtoisia, joiden toiminta on hyvin vapaamuotoista.

Lue uutinen syksyn lähettiläskoulutuksen hausta ja lisätietoa SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Kuva: SASKin lähettiläskoulutukseen osallistujia Hotel Haaga Central Parkissa syyskuussa 2018. SASK / Annika Rauhala

Aiheeseen liittyvää

Jos haluat avartaa ajatteluasi ja saada muutkin ajattelemaan, hae SASKin lähettiläskoulutukseen!

Miksi kehittyvien maiden työntekijöiden elämästä pitäisi olla kiinnostunut? SASK järjestää taas ammattiliittojen jäsenille kaksipäiväisen koulutuksen. Suosittuun lähettiläskoulutukseen kannattaa hakea pian, sillä hakuaikaa on vain muutama

Lue lisää

SASKin kunnon työn lähettiläs Sami Kaita on hiuskarvaa myöten hyvis

Sami Kaita tarttuu ay-toiminnan lisäksi mihin vain, jos maailma sillä paranee. Kierrätys, kuplien välttely ja tukan lahjoitus ovat hyödyllisiä juttuja, jotka hoituvat muiden aktiviteettien lomassa.

Lue lisää

Vapaaehtoistoiminta

SASKin vapaaehtoisena kunnon työn lähettiläänä pääset mukaan verkostoon, joka toimii ja vaikuttaa kotimaassa maailman köyhien työntekijöiden puolesta. Vapaaehtoisina voivat toimia lähettiläskoulutuksen käyneet. Tule mukaan!

Lue lisää