SASKin kunnon työn lähettiläiden koulutus – kevät 2019

Kiinnostaako kansainvälinen vaikuttaminen ja solidaarisuustyö? Haluatko olla mukana SASKin vapaaehtoisverkostossa ja vaikuttaa työntekijöiden oikeuksien puolesta? Jos vastaus on kyllä, voit hakea mukaan SASKin koulutukseen 16.–17. maaliskuuta.

SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä maaliskuussa. Kaksipäiväinen, osallistujille maksuton kurssi järjestetäänHelsingissä, Vuosaaren Hotelli Rantapuistossa 16.–17. maaliskuuta 2019. Haku koulutukseen on auki 8.2. asti.

SASKin koulutus on avoin kaikkien suomalaisten ammattiliittojen ja -järjestöjen jäsenille.

Työpajoja ja keskustelua

Viikonlopun aikana pureudutaan kampanjatyöhön sekä SASKin toimintaan kehittyvissä maissa niin alustusten, keskustelun kuin työpajojen kautta. Koulutetuilla kunnon työn lähettiläillä on uutta itsevarmuutta toimia solidaarisuustyön äänitorvina omissa verkostoissaan ja vaikka tapahtumissa. Heistä tulee SASKin vapaaehtoisia, joiden toiminta on hyvin vapaamuotoista.

Mikäli työelämän globaalit ihmisoikeudet kiinnostavat, täytä hakulomake!

Lue myös SASKin verkkosivujen uutinen, jossa kerrotaan alustavasti viikonlopun ohjelmasta.

Aiheeseen liittyvää

SASKin kunnon työn lähettiläiden koulutus – syksy 2019

Uusien kunnon työn lähettiläiden vuoden 2019 toinen koulutus järjestetään 28.–29. syyskuuta. Haku koulutukseen aukeaa alkusyksystä.

Lue lisää

Jos haluat avartaa ajatteluasi ja saada muutkin ajattelemaan, hae SASKin lähettiläskoulutukseen!

Miksi kehittyvien maiden työntekijöiden elämästä pitäisi olla kiinnostunut? SASK järjestää taas ammattiliittojen jäsenille kaksipäiväisen koulutuksen. Suosittuun lähettiläskoulutukseen kannattaa hakea pian, sillä hakuaikaa on vain muutama

Lue lisää

SASKin kunnon työn lähettiläs Sami Kaita on hiuskarvaa myöten hyvis

Sami Kaita tarttuu ay-toiminnan lisäksi mihin vain, jos maailma sillä paranee. Kierrätys, kuplien välttely ja tukan lahjoitus ovat hyödyllisiä juttuja, jotka hoituvat muiden aktiviteettien lomassa.

Lue lisää