SASKin kunnon työn lähettiläiden koulutus

Kiinnostaako sinua kansainvälinen vaikuttaminen ja solidaarisuustyö? Haluatko olla itse valitsemallasi tavalla mukana SASKin vapaaehtoisverkostossa ja vaikuttaa työntekijöiden oikeuksien puolesta?
SASKin kunnon työn Lähettiläs Siina Hara
SASKin kunnon työn Lähettiläs Siina Hara

SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä maaliskuussa. Kaksipäiväinen, osallistujille maksuton kurssi järjestetään pääkaupunkiseudulla 16.–17. maaliskuuta 2019. Tarkempi paikka varmistuu alkuvuodesta. Alkuvuodesta aukeaa myös haku koulutukseen.

SASKin koulutus on avoin kaikkien suomalaisten ammattiliittojen ja -järjestöjen jäsenille.

Työpajoja ja keskustelua

Viikonlopun aikana pureudutaan kampanjatyöhön sekä SASKin toimintaan kehittyvissä maissa niin alustusten, keskustelun kuin työpajojenkin kautta. Koulutetuilla kunnon työn lähettiläillä on uutta itsevarmuutta toimia solidaarisuustyön äänitorvina omissa verkostoissaan ja vaikka tapahtumissa. Heistä tulee SASKin vapaaehtoisia, joiden toiminta on hyvin vapaamuotoista.

 

Aiheeseen liittyvää

Jos haluat avartaa ajatteluasi ja saada muutkin ajattelemaan, hae SASKin lähettiläskoulutukseen!

Miksi kehittyvien maiden työntekijöiden elämästä pitäisi olla kiinnostunut? SASK järjestää taas ammattiliittojen jäsenille kaksipäiväisen koulutuksen. Suosittuun lähettiläskoulutukseen kannattaa hakea pian, sillä hakuaikaa on vain muutama

Lue lisää

Miten solidaarisuustyöstä pitäisi puhua? SASKin lähettiläillä riitti sanoja sille, miksi auttaa.

Lähettiläiksi koulutetut pohtivat huhtikuussa omia lähtökohtiaan SASKin toimintaan osallistumiselle.

Lue lisää

Vapaaehtoistoiminta

SASKin vapaaehtoisena kunnon työn lähettiläänä pääset mukaan verkostoon, joka toimii ja vaikuttaa kotimaassa maailman köyhien työntekijöiden puolesta. Vapaaehtoisina voivat toimia lähettiläskoulutuksen käyneet. Tule mukaan!

Lue lisää