SASK-teemakoulutus: Tekoälyä ja valvontaa?

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää digitalisaatiosta ja työn tulevaisuuden trendeistä sekä siitä, miten nämä ilmiöt näyttäytyvät globaalissa etelässä.

Työelämä muuttuu jatkuvasti, miten pysymme mukana? Miten digitalisaatio on vaikuttanut ja vaikuttaa työelämään? Miten ay-liike puolustaa työntekijöitä muuttuvissa olosuhteissa? Näihin kysymyksiin syvennytään SASKin teemakoulutuksessa syyskuussa 2023. Aihetta käsitellään luentojen, työpajojen ja keskustelujen kautta.

Koulutus järjestetään Helsingissä. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kenelle?

Tämä on syventävä koulutus, johon voivat hakea mukaan SASK-lähettiläskoulutuksen suorittaneet. Se on suunnattu niille, jotka haluavat oppia lisää digitalisaatiosta ja työn tulevaisuuden trendeistä ja siitä, miten nämä ilmiöt näyttäytyvät globaalissa etelässä. Koulutus on osallistujalle maksuton. Se sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa (kauempaa saapuville), ruokailut, ohjelman sekä yli 15 euron matkakulut julkisten kulkuvälineiden taksojen mukaisesti.

Ohjelma

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Haku koulutukseen käynnistyy heinäkuussa 2023.

Lisätietoja: roosa.rusanen@sask.fi

Aiheeseen liittyvää

SASKin osaaminen vahvistuu

SASKissa aloitti joukko uusia ja ”uusvanhoja” työntekijöitä. Camilla Lohenoja ja Anna Perttula on nimitetty kansainvälisten asioiden asiantuntijoiksi. Laura Ventä palasi viestintäpäälliköksi.

Lue lisää

SASKin teemakoulutus: Ay-liike ja demokratia

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää ay-liikkeen roolista globaalin etelän maiden demokratiakehityksessä.

Lue lisää

SASK-lähettiläskoulutus 2023

Kiinnostavatko työelämän ihmisoikeudet maailmalla? Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen 6.–7. toukokuuta.

Lue lisää