SASKin teemakoulutus: Ay-liike ja demokratia

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää ay-liikkeen roolista globaalin etelän maiden demokratiakehityksessä.
  • Mikä on ay-liikkeen rooli demokratian vahvistamisessa?
  • Millaisten yhteiskunnallisten haasteiden ja muutosten parissa SASKin kumppanit maailmalla toimivat?
  • Miten ay-liike vahvistaa kansalaisyhteiskuntaa?

SASK järjestää näitä asioita käsittelevän teemakoulutuksen 22.–23. huhtikuuta Helsingissä. Aihetta käsitellään luentojen, työpajojen, videoiden ja keskustelujen kautta.

Kenelle?

Tämä on syventävä koulutus, johon voivat hakea mukaan SASK-lähettiläskoulutuksen suorittaneet henkilöt. Se on suunnattu niille, jotka haluavat oppia lisää ay-liikkeen roolista globaalin etelän maiden demokratiakehityksessä.  Koulutus on osallistujille maksuton.

Ohjelma

Koulutus alkaa lauantaina 22. huhtikuuta klo 9 ja päättyy sunnuntaina 23. huhtikuuta klo 15 mennessä. Alustavan ohjelman löydät tästä (muutokset mahdollisia).

 

Aiheeseen liittyvää

SASK-teemakoulutus: Tekoälyä ja valvontaa?

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää digitalisaatiosta ja työn tulevaisuuden trendeistä sekä siitä, miten nämä ilmiöt näyttäytyvät globaalissa etelässä.

Lue lisää

Haku SASKin lähettiläskoulutukseen on auki!

Haku SASKin vuoden ensimmäiseen lähettiläskoulutukseen on auki. Lue lisää ja hae mukaan!

Lue lisää

Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen!

Koulutus järjestetään Helsingissä 7.–9.10.2022. Haku koulutukseen on auki 11. syyskuuta asti. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille 15. syyskuuta mennessä.

Lue lisää