SASK-teemakoulutus: Afrikka

SASK järjestää Afrikan työelämäkysymyksiin keskittyvän teemakoulutuksen virtuaalisesti 24.10.-7.11. välisenä aikana.

 

Työntekijöitä auton kyydissä.
SASK photo shoot, Cape Town, 12 March 2020.

Koulutuksessa perehdytään Afrikan työelämäkysymyksiin mielenkiintoisten asiantuntijapuheenvuorojen, keskustelujen sekä itseopiskelumateriaalien avulla. Koulutus on maksuton ja suunnattu ensisijaisesti SASKin lähettiläskoulutuksen käyneille henkilöille.

Koulutukseen sisältyy kolme webinaarina; 24.10., 31.10. ja 7.11. Yhden webinaarin kesto on 1-3 tuntia. Webinaarien välillä on aikaa syventyä teemoihin itseopiskelumateriaalien avulla. Itsenäinen opiskelu toteutetaan hyödyntäen Howspacea, joka mahdollistaa myös viestittelyn muiden osallistujien kanssa. Arviolta itseopiskeluun kuluu aikaa 1-3 tuntia viikossa, riippuen kunkin osallistujan tavasta käydä materiaaleja läpi.

Haku on auki 1.9.-20.9. Ilmoitamme valinnoista 25.9. mennessä sähköpostitse kaikille hakijoille.

Aiheeseen liittyvää

Opintomatkalla Mosambikissa – arvaamaton Afrikka

Harri Rusanen pääsi tutustumaan Mosambikin todellisuuteen SASKin opintomatkalla. Kolmiosaisen blogin kautta sinäkin pääset kurkistamaan, mitä matkalla tapahtui.

Lue lisää

SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä

Maaliskuussa Helsingissä pureudutaan taas SASKin työhön maailmalla, tavataan vieras Filippiineiltä ja pohditaan vaikuttamisen tapoja yhdessä ja ennakkoluulottomasti. Haku maaliskuun koulutukseen on päättynyt.

Lue lisää

Näin SASK toimii

Työntekijän oikeudet ovat ihmisoikeuksia. SASK tukee kehittyvien maiden työntekijöitä, jotta samat oikeudet toteutuisivat kaikkialla maailmassa.

Lue lisää