SASK-teemakoulutus: Afrikka

SASK järjestää Afrikan työelämäkysymyksiin keskittyvän teemakoulutuksen virtuaalisesti elokuussa.

Työntekijöitä auton kyydissä.

Koulutuksessa perehdytään Afrikan työelämäkysymyksiin mielenkiintoisten asiantuntijapuheenvuorojen, keskustelujen sekä itseopiskelumateriaalien avulla. Koulutus on maksuton ja suunnattu ensisijaisesti SASKin lähettiläskoulutuksen käyneille henkilöille. Koulutuksen sisältöinä perehdytään ILOn työelämän perusoikeuksien toteutumiseen Afrikan mantereella, ay-liikkeen moninaisiin piirteisiin Afrikassa, kotiapulaisten tilanteeseen Afrikassa sekä viiniteollisuuteen.

Koulutukseen sisältyy webinaareja ja itseopiskelua. Yhteiset webinaarit järjestetään lauantaina 14. ja 21.8. Webinaarien välillä on aikaa syventyä teemoihin itseopiskelumateriaalien avulla. Itsenäinen opiskelu toteutetaan hyödyntäen Howspacea, joka mahdollistaa myös viestittelyn muiden osallistujien kanssa. Arviolta itseopiskeluun kuluu aikaa 1-3 tuntia viikossa, riippuen kunkin osallistujan tavasta käydä materiaaleja läpi.

Löydät ilmoittautumisen ja tapahtuman lisätiedot alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on auki 31.7. saakka.

*Koulutus on uusintakoulutus vuodelta 2020.

Aiheeseen liittyvää

Opintomatkalla Mosambikissa – arvaamaton Afrikka

Harri Rusanen pääsi tutustumaan Mosambikin todellisuuteen SASKin opintomatkalla. Kolmiosaisen blogin kautta sinäkin pääset kurkistamaan, mitä matkalla tapahtui.

Lue lisää

Afrikka edellä -tapahtuma

SASK järjestää marraskuussa 2021 Afrikka edellä -tapahtuman juhlistaakseen järjestön 35-vuotista toimintaa 5. ja 6.11.2021. Tapahtumapaikka on Wanha Satama Helsingissä. Seminaarissa käsittellään vahvistuneen ay-liikkeen, jota SASK ja

Lue lisää

SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä

Maaliskuussa Helsingissä pureudutaan taas SASKin työhön maailmalla, tavataan vieras Filippiineiltä ja pohditaan vaikuttamisen tapoja yhdessä ja ennakkoluulottomasti. Haku maaliskuun koulutukseen on päättynyt.

Lue lisää