SASK-leffailta – The Workers Cup

The Workers Cup -elokuvan mainosjuliste

Järjestämme The Workers Cup -elokuvaillan Kino Myyrissä (Myyrmäkitalo, Kinorinne 6, 01600 Vantaa) 15.11.2022 klo 17.30–20.00. Näytöksen jälkeen pidetään lyhyt keskustelutilaisuus, jossa osallistujilla on mahdollisuus esittää kommentteja ja kysymyksiä. Tieto puhujista julkistetaan myöhemmin. Tapahtumassa on popcorn- ja limutarjoilu. Tapahtuma on maksuton.

The Workers Cup -dokumentti antaa äänen miehille, jotka työskentelevät rakentaakseen urheilun mahtavimman näyttämön Qatariin miesten jalkapallon maailmanmestaruuskisoja varten. Elokuvassa seurataan heidän valmistautumistaan työntekijöiden omaan jalkapalloturnaukseen ja samalla hieman myös arkea karuissa olosuhteissa. Turnausta on rakennettu 1,6 miljoonan siirtotyöläisen voimin, heidän ihmisoikeuksiaan polkien.

Kommentteja tai kysymyksiä teemasta voi esittää etukäteen sähköpostitse roosa.rusanen@sask.fi. Kysymyksiä ja kommentteja pääsee esittämään myös leffaillan keskustelutilaisuudessa.

Tästä elokuvan traileriin.

Lisätietoja: Roosa Rusanen, roosa.rusanen@sask.fi

Aiheeseen liittyvää

Roosa Rusanen SASKin vapaaehtoistoiminnan suunnittelijaksi

Rusanen tulee SASKiin jalkapallomaailmasta. Hänen toimenkuvaansa kuuluu muun muassa SASKin vapaaehtoisten tukeminen.

Lue lisää

What is SASK?

The Trade Union Solidarity Centre of Finland SASK is the solidarity and development cooperation organization of Finnish trade unions, with a focus on labour rights.

Lue lisää

SASKin lähettiläskoulutus lokakuussa

Vuoden toinen lähettiläskoulutus järjestetään lähikoulutuksena 7.–9. lokakuuta. Se pitää sisällään ennakkotehtävän ja viikonlopun mittaisen koulutuksen.

Lue lisää