SASK-lähettiläskoulutus 2023

Kiinnostavatko työelämän ihmisoikeudet maailmalla? Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen 6.–7. toukokuuta.
SASK-lähettiläitä kalliolla
Kuva: Laura Karlin

Kenelle?

Koulutus on suunnattu kaikille työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille. Tavoite on lisätä tietoutta globaaleista työelämäkysymyksistä, SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Aiempaa osaamista tai tietoutta aiheesta ei tarvita.

Koulutus koostuu luennoista, ryhmätöistä ja keskusteluista. Käytössämme on Howspace-työskentelyalusta, jonka kautta osallistujat saavat myös pienen ennakkotehtävän. Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat todistuksen osallistumisestaan.

Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASKin vapaaehtoistoimijoita eli SASK-lähettiläitä. He voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Koulutus on osallistujalle maksuton. Se sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa (kauempaa saapuville), ruokailut, ohjelman sekä yli 15 euron matkakulut julkisten kulkuvälineiden taksojen mukaisesti.

Paikka

Koulutus järjestetään Helsingin Hakaniemessä SASKin jäsenjärjestöjen tiloissa.

Ohjelma

Koulutus alkaa lauantaina 6. toukokuuta kello 9.30 ja päättyy sunnuntaina 7. toukokuuta kello 14.30 mennessä. Alustavan ohjelman näet tästä (muutokset mahdollisia).

Hakeminen

Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolia edustavia ihmisiä. Valinnoissa painotetaan moninaisuutta. Haku päättyy 17. huhtikuuta.

Hae rohkeasti mukaan! Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa.

SASK on työelämän ihmisoikeusjärjestö, jonka tavoitteena on, että työelämän perusoikeudet ja elämiseen riittävä palkka toteutuvat kaikkien työntekijöiden kohdalla – myös kehittyvissä maissa.

Lisätietoa SASKin vapaaehtoistoiminnasta

Lisätietoja: Susanna Haapalainen, susanna.haapalainen@sask.fi

Aiheeseen liittyvää

Haku SASKin lähettiläskoulutukseen on auki!

Haku SASKin vuoden ensimmäiseen lähettiläskoulutukseen on auki. Lue lisää ja hae mukaan!

Lue lisää

SASK-teemakoulutus: Tekoälyä ja valvontaa?

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää digitalisaatiosta ja työn tulevaisuuden trendeistä sekä siitä, miten nämä ilmiöt näyttäytyvät globaalissa etelässä.

Lue lisää

Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen!

Koulutus järjestetään Helsingissä 7.–9.10.2022. Haku koulutukseen on auki 11. syyskuuta asti. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille 15. syyskuuta mennessä.

Lue lisää