SASKin lähettiläskoulutus 2/2020

SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä vuosittain. Syksyn toinen lähettiläskoulutus järjestetään 13.-15.11. Tampereella Sokos Hotel Tornissa. Koulutus alkaa 14.11., mutta kokoonnumme jo 13.11. yhdessä viettämään suurta Nenäpäiväiltaa!

SASK lähettiläspäivät Hotelli Haagassa

Työpajoja ja keskustelua

Lähettiläskoulutusviikonlopun aikana pureudutaan  SASKin toimintaan kehittyvissä maissa niin alustusten, keskustelun kuin työpajojen kautta. Koulutetuilla kunnon työn lähettiläillä on uutta itsevarmuutta toimia solidaarisuustyön äänitorvina omissa verkostoissaan ja vaikka tapahtumissa. Heistä tulee SASKin vapaaehtoisia, ja he pääsevät itse vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja laajuuteen. Koulutusta edeltää ennakkotehtävä, joka puretaan yhdessä koulutuksen aikana.

 

Haku koulutukseen aukeaa elokuussa.

Lisätietoa SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Aiheeseen liittyvää

SASKin lähettiläskoulutus – 1/2020

Uusien kunnon työn lähettiläiden vuoden 2020 ensimmäinen koulutus järjestetään Koronan takia vasta 5.-6.9.

Lue lisää

Jos haluat avartaa ajatteluasi ja saada muutkin ajattelemaan, hae SASKin lähettiläskoulutukseen!

Miksi kehittyvien maiden työntekijöiden elämästä pitäisi olla kiinnostunut? SASK järjestää taas ammattiliittojen jäsenille kaksipäiväisen koulutuksen. Suosittuun lähettiläskoulutukseen kannattaa hakea pian, sillä hakuaikaa on vain muutama

Lue lisää

Lähettiläs tietää enemmän – hae mukaan SASKin syksyn lähettiläskoulutukseen!

Otetaan haltuun työelämän ihmisoikeudet! Punnitaan yhdessä kehitysyhteistyön mahdollisuuksia, keskustellaan ja ideoidaan. SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä 28.–29. syyskuuta Helsingissä.

Lue lisää