Afrikka edellä -tapahtuma

SASK järjestää marraskuussa 2021 Afrikka edellä -tapahtuman juhlistaakseen järjestön 35-vuotista toimintaa 5.11.2021. Tapahtumapaikka on Wanha Satama Helsingissä.

Seminaarissa käsittellään vahvistuneen ay-liikkeen, jota SASK ja sen jäsenjärjestöt ovat tukeneet, roolia ja työelämän perusoikeuksien merkitystä eteläisen Afrikan yhteiskunnalliselle ja demokraattiselle kehitykselle. Tapahtumassa pureudutaan menneeseen sekä pohditaan myös tulevaisuutta. Tilaisuudessa julkistetaan myös tutkimus samasta aiheesta. Perjantain seminaarissa kuullaan puheenvuoroja, alustuksia ja keskustelua, jossa on mukana suomalaisen ay-liikkeen johtoa, ILOn asiantuntija, suomalaisen ja kansainvälisen kehitysyhteistyön asiantuntijoita sekä SASKin nykyisiä ja entisiä vaikuttajia.

Tapahtuma järjestetään koronarajoitusten takia kutsuvierastilaisuutena. SASKin lähettiläillä on mahdollisuus hakea mukaan tapahtumaan. Lisätietoja hakuehdoista löydät tästä.

Aiheeseen liittyvää

Opintomatkalla Mosambikissa – arvaamaton Afrikka

Harri Rusanen pääsi tutustumaan Mosambikin todellisuuteen SASKin opintomatkalla. Kolmiosaisen blogin kautta sinäkin pääset kurkistamaan, mitä matkalla tapahtui.

Lue lisää

Podcastit

Afrikka edellä -podcastissa käsitellään Afrikan mannerta työn, talouden ja tasa-arvon näkäulmista. Podcast antaa ajattelemisen aihetta ja kriittistä näkökulmaa työntekijöiden oikeuksista kiinnostuneille kuulijoille. Naiset vahvemmiksi – kuinka

Lue lisää

Koulutukset

Koulutukset SASK tarjoaa erilaisia koulutussisältöjä etenkin jäsenjärjestöjensä koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Jos olet kiinnostunut SASKin koulutuksista ole yhteydessä kotimaan toiminnan päällikkö Ellinoora Vesalaan, ellinoora.vesala@sask.fi Teemakoulutukset Näissä erilaisissa teemakoulutuksissa syvennytään

Lue lisää