Vuoden ensimmäinen lähettiläskoulutus 6.-13.2., hae mukaan!

Lähettiläskoulutukseen osallistuu eri ikäisiä ja eri taustaisia ihmisiä ympäri Suomen. Yhdistävänä tekijänä on kiinnostus ihmisoikeuksiin ja halu tietää, mitä itse voi tehdä asioiden muuttamiseksi. Koulutus koostuu kahdesta webinaaripäivästä (6.2. ja 13.2.), itseopiskelumateriaalista sekä verkostoitumisesta.
SASK lähettiläspäivät Hotelli Haagassa

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa SASKin työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASK-lähettiläitä. Lähettiläät voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle. Koulutukseen mukaan voi hakea kaikki työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneet henkilöt, aiempaa tietoutta asioista ei tarvita.

Lähettiläskoulutukseen osallistuu eri ikäisiä ja eri taustaisia ihmisiä ympäri Suomen. Yhdistävänä tekijänä on kiinnostus ihmisoikeuksiin ja halu tietää, mitä itse voi tehdä asioiden muuttamiseksi.  Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa, joten hae rohkeasti mukaan!

Lisätietoa SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Koulutus koostuu kahdesta webinaaripäivästä (6.2. ja 13.2.), itseopiskelumateriaalista sekä verkostoitumisesta.

Lue lisää koulutuksesta ja hae mukaan!

Aiheeseen liittyvää

SASKin lähettiläskoulutus

SASK kouluttaa uusia SASK-lähettiläitä vuosittain useampaan otteeseen. Vuoden toinen lähettiläskoulutus käynnistyy lauantaina 17.4. virtuaalisesti hyödyntäen Microsoft Teams sekä Howspace alustoja. Koulutus päättyy lauantaina 24.4. Koulutus

Lue lisää

SASKin lähettiläskoulutus

SASK kouluttaa uusia SASK-lähettiläitä vuosittain. Vuoden 2021 ensimmäinen lähettiläskoulutus käynnistyy lauantaina 6.2. virtuaalisesti hyödyntäen Microsoft Teams sekä Howspace alustoja. Koulutus päättyy lauantaina 13.2. Koulutus pitää

Lue lisää

Hae mukaan opintomatkalle Nepaliin tai lähettiläskoulutukseen!

SASKin vapaaehtoistoiminnan vuosi on käynnissä ja avaamme haun vuoden 2020 opintomatkalle sekä vuoden ensimmäiseen lähettiläskoulutukseen!

Lue lisää