SASKin viestintäpäällikön sijaiseksi Lotta Jokinen

Lotta Jokinen kuvaViestintäpäällikön sijaisena on aloittanut 1. lokakuuta lähtien Lotta Jokinen. Jokisella on vahva tausta sekä viestinnän että journalistiikan saralta. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa sisäministeriön alaisessa Kriisinhallintakeskuksessa, Palvelualojen ammattiliitto PAMissa sekä Yleisradiossa.

Jokinen sijaistaa viestintäpäällikön tehtävistä kansainvälisen toiminnan suunnittelijaksi siirtynyttä Laura Ventää. Viestintäpäällikön vastuualueina ovat artikkelien ja uutisten tuotanto, sosiaalinen media, mediasuhteet ja ulkoinen viestintä sekä julkaisujen ja verkkosivujen päätoimittajuus.

— Työelämän oikeudet kuuluvat kaikille, ja niitä edistämällä voidaan vaikuttaa moniin epäkohtiin maailmassa. Olen ylpeä voidessani olla osa tätä työtä.

 

 

Aiheeseen liittyvää

SASKin viestinnän suunnittelijaksi Sini Saaritsa

Saaritsa on työskennellyt pitkään ammattiliitto PAMissa lehden toimitussihteerinä ja vajaan vuoden ajan verkkosivujen toimittajana/tuottajana. Vankka kokemus SASKin jäsenliitossa toimimisesta ja mielenkiinto kehityskysymyksiä kohtaan antaa hänelle

Lue lisää

Globe Hope lahjoittaa Naistenpäivän tuottonsa SASKin työn tukemiseen

Kierrätystekstiileitä hyödyntävä suomalainen vaateyritys Globe Hope on päättänyt lahjoittaa Naistenpäivän tuottonsa SASKin työn tukemiseen erityisesti Myanmarin tekstiilityöntekijöiden oikeuksien parantamiseksi. Yritys kertoo Facebook-päivityksessään valinneensa kohteeksi juuri Myanmarin,

Lue lisää

SASKin kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaiseksi Milla Leppänen

Leppänen vastaa muun muassa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalojen hankkeiden seurannasta ja raportoinnista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Lue lisää