SASKin viestintäpäällikön sijaiseksi Lotta Jokinen

Lotta Jokinen kuvaViestintäpäällikön sijaisena on aloittanut 1. lokakuuta lähtien Lotta Jokinen. Jokisella on vahva tausta sekä viestinnän että journalistiikan saralta. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa sisäministeriön alaisessa Kriisinhallintakeskuksessa, Palvelualojen ammattiliitto PAMissa sekä Yleisradiossa.

Jokinen sijaistaa viestintäpäällikön tehtävistä kansainvälisen toiminnan suunnittelijaksi siirtynyttä Laura Ventää. Viestintäpäällikön vastuualueina ovat artikkelien ja uutisten tuotanto, sosiaalinen media, mediasuhteet ja ulkoinen viestintä sekä julkaisujen ja verkkosivujen päätoimittajuus.

— Työelämän oikeudet kuuluvat kaikille, ja niitä edistämällä voidaan vaikuttaa moniin epäkohtiin maailmassa. Olen ylpeä voidessani olla osa tätä työtä.

 

 

Aiheeseen liittyvää

SASKin kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaiseksi Milla Leppänen

Leppänen vastaa muun muassa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalojen hankkeiden seurannasta ja raportoinnista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Lue lisää

Vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaiseksi Susanna Haapalainen

Susanna sijaistaa Roosa Rusasta tämän perhevapaan ajan. Hänellä on kokemusta työskentelystä muun muassa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:stä. SASKin työhön hän on tutustunut muun muassa

Lue lisää

SASKin työ tuottaa tulosta työpaikoilla – ja muuttaa yhteiskunnan rakenteita

SASK parantaa työtä tekevien oloja ja oikeuksia kehitysmaissa. Toiminnasta hyötyi suoraan lähes puoli miljoona ihmistä, epäsuorasti miljoonat. Miten ihmisten elämä muuttui?

Lue lisää