Ryhdy kunnon työn lähettilääksi

Kunnon työn lähettiläät toimivat solidaarisuustyön äänitorvina omilla työpaikoillaan sekä tapahtumissa ympäri Suomen.

Lähettiläänä toimiminen on hyvä tapa päästä sisälle ay-liikkeen kansainvälisen vaikuttamisen tapoihin. Samalla saa mahdollisuuden verkostoitua muiden vastuullisuudesta kiinnostuneiden kanssa rennolla – ja toivottavasti hauskallakin – tavalla. Lähettilääksi voi hakea kuka tahansa kansainvälisyydestä kiinnostunut ammattiliiton jäsen, riippumatta siitä onko hakijan oma ammattiliitto SASKin jäsenjärjestö.

SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä vuosittain. Lisäksi aiemmin koulutetuille lähettiläille järjestetään jatkokoulutusta. Viikonlopun mittaisen koulutuksen aikana pureudutaan kampanjatyöhön sekä SASKin toimintaan kehittyvissä maissa.

Tule mukaan, kun haemme uusia lähettiläitä seuraavan kerran!

Kommentteja koulutuksesta

"Kuultiin kertomuksia maailmalta. Ideoitiin tempauksia. Verkostoiduttiin."

"Sain todella paljon tietoa SASKista, työoloista ja järjestäytymisen vaikeudesta kehitysmaissa. Koulutus oli todella silmiä avaava ja keskustelua tulee varmasti koulutuksen jälkeenkin!"

"Koulutus avarsi näkemystäni kansainvälisestä ay-toiminnasta ja lisäsi suvaitsevaisuuttani. Oli todella mukava ja antoisa viikonloppu."

"Keskustelu oli rentoa ja avointa. Mukava tutustua SASKin toimintaan ja uusiin ihmisiin. Erityisesti pidin 'kurkistus maailmalle' -osuudesta."