Opintomatka Intiaan herättää tunteita

SASK järjestää vuosittain opintomatkan, jossa tavalliset suomalaiset pääsevät tutustumaan työhömme. Tänä vuonna matka suuntautuu Intiaan – lue blogista erään matkalaisen ajatuksia.

Opintomatkalaisten pääkohde Intiassa on Delhi. Siellä sijaitsevat SASKin ja kansainvälisten ay-järjestöjen toimistot sekä Suomen suurlähetystö. Se on myös bisnesmaailman keskus. Matkalla suomalaiset pääsevät tutustumaan intialaiseen yhteiskuntaan, erityisesti työelämään ja ay-liikkeeseen.

Turismiakaan ei matkalla unohdeta, sillä hengähdystaukojakin tarvitaan. Delhistä matkalaiset pistäytyvät Agrassa, Jodhpurissa ja Amritsarissa, jotka kaikki tarjoavat aivan uuden puolen valtavaan ja kiehtovaan Intiaan. 

Matkan tarkoitus on tehdä tunnetuksi SASKin toimintaa Intiassa sekä tarjota suomalaisille kehitysyhteistyötämme rahoittaville ihmisille mahdollisuus päästä katsomaan, mitä kaikkea se käytännössä tarkoittaa. Opintomatkalaiset ovat Intiassa 18.–25. marraskuuta 2017.

Lue lisää SASKin työstä Intian lapsityöläisten hyväksi

Seuraa matkablogeja!

Opintomatkalaiset pitävät reissustaan yhteisblogia, ja lisäksi pari matkaajaa pitää omia blogejaan. 

saskintia2017.blogspot.fi
leenamaailmalla.blogspot.fi
aikamerkki.org/saskin-opintomatka-intiaan

Kuva: Tanja Mettovaara

 

Jaa tämä artikkeli

Työmaana maailma

Epäinhimilliset työolot, riittämätön palkka ja lapsityö ovat edelleen arkipäivää monessa maassa. SASK parantaa työtä tekevien asemaa maailmalla. Katso kartasta, missä kaikkialla SASKin hankkeilla muutetaan maailmaa.