Tutustu uudistuneeseen lehteen!

SASKin Työmaana maailma -lehti on ilmestynyt ihan uudenlaisena. Tervetuloa kanssamme matkalle maailman ympäri!

Uudistunut Työmaana maailma on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat puolustaa työntekijöiden oikeuksia maailmalla. Saatat olla aktiivisesti samalla asialla Suomessa tai sitten et.

On helppo ennustaa, että SASKin kohdemaissa nähtävät työelämän ilmiöt ovat ennen pitkää rantautumassa myös Suomeen. Hyvänä esimerkkinä toimivat uusimmassa numerossa esillä olevat kotiapulaiset, joita on maailmalla yli 67 miljoonaa.

Suomessa sana kotiapulainen vie ajatukset historiaan, mutta näyttää siltä, että kotiavun käyttäminen myös täällä on kasvava ilmiö – muutenkin kuin vain viikkosiivouksen osalta. Se on OK, kunhan työnantajan vastuut eivät unohdu.

Lisäksi luvassa on hyviä uutisia Haitista sekä kurkistus sotilasdiktatuurista vapautuneeseen Myanmariin. Saimme vieraaksemme nuorena vaatetehtaissa raataneen Phy Sandar Soen, joka nyt puolustaa työntekijöiden oikeuksia maan suurimman ay-keskusjärjestön apulaispääsihteerinä. Ja paljon paljon muuta!

Lue lehti näköislehtenä

Voit lukea Työmaana maailman näköislehtenä verkossa. Lisäksi lehden juttuja ilmestyy SASKin verkkosivujen uutisvirtaan pikku hiljaa.

Otamme kiitollisina vastaan kaikenlaisen palautteen uudistuneesta lehdestämme. Voit lähettää sitä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Samasta osoitteesta voit myös tilata lehden.

P.S. Työmaana maailma ilmestyy tänä vuonna kaksi kertaa, ja seuraava numero ilmestyy marraskuussa. Seuraa sillä välin SASKia verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

SASKin Facebook-sivut
Twitter
Instagram @SaskFi
YouTube

Jaa tämä artikkeli

Työmaana maailma

Epäinhimilliset työolot, riittämätön palkka ja lapsityö ovat edelleen arkipäivää monessa maassa. SASK parantaa työtä tekevien asemaa maailmalla. Katso kartasta, missä kaikkialla SASKin hankkeilla muutetaan maailmaa.