Täytätkö pian vuosia?

Hyvä teko syntymäpäivänä ilahduttaa pitkään. Tue kehitysmaiden työntekijöitä perustamalla oma merkkipäiväkeräys!

Ohjaa syntymäpäivämuistamiset työolojen parantamiseen köyhissä maissa. Meillä kaikilla on oikeus ihmisarvoiseen työhön ja elämiseen riittävään palkkaan. SASK parantaa työntekijöiden asemaa ja oikeuksia Kaakkois- ja Etelä-Aasiassa, eteläisessä Afrikassa sekä Latinalaisessa Amerikassa, erityisesti Kolumbiassa.

Miten perustat merkkipäiväkeräyksen?

  • Täytä ja lähetä alla oleva verkkolomake. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään, vaan se on merkki meille siitä, että olet kiinnostunut perustamaan merkkipäiväkeräyksen.
  • Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä 1–3 arkipäivän sisällä. 
  • Merkkipäiväsi lähestyessä lähetämme sinulle lahjoitustilimme numeron, keräyksellesi räätälöidyn viitenumeron sekä käytännön vinkkejä, miten voit merkkipäiväkeräyksesi yhteydessä kertoa SASKin työstä ja varojen käytöstä. 
  • Jos haluat lisätietoa SASKin työstä, tutustu tuloksiimme.
  • Vinkki: Voit perustaa merkkipäiväkeräyksen, vaikka merkkipäivääsi olisikin vielä aikaa. Merkitse silloin "lisätietoja" -kenttään merkkipäiväsi päivämäärä.

 

Täytä tietosi ja lähetä!
Etunimi

Invalid Input

Sukunimi

Invalid Input

Puhelin

Invalid Input

SähköpostiSyntymävuosi

Invalid Input

Lisätietoja:

Invalid Input

(*)

Invalid Input

 

Jaa tämä artikkeli

Työmaana maailma

Epäinhimilliset työolot, riittämätön palkka ja lapsityö ovat edelleen arkipäivää monessa maassa. SASK parantaa työtä tekevien asemaa maailmalla. Katso kartasta, missä kaikkialla SASKin hankkeilla muutetaan maailmaa.