Pyöräytä itsellesi uusi ammatti Maailma kylässä -festareilla!

Mitä jos päätyisitkin sairaanhoitajaksi Filippiineille tai rekkakuskiksi Kolumbiaan? Pyöräytä Maailma kylässä -festivaalilla SASKin onnenpyörää, joka arpoo sinulle uuden ammatin ja maan.

SASK ja ammattiliitot ovat jälleen mukana keväisellä festivaalilla Helsingissä. SASKin teltassa pääset itse kokemaan, minkälaista on arki maissa, jossa SASK toimii työntekijöiden oikeuksien puolustamiseksi. Päädytkö ompelemaan vaatteita yötä myöten tai lahjomaan virkailijoita? Ja pystyisitkö elättämään perheesi tai edes itsesi palkallasi?

Toukokuun viimeisen viikonlopun ilmaistapahtumassa pääsee kuuntelemaan musiikkia maailmalta, tutustumaan lukuisiin näytteilleasettajiin ja seuraamaan asiaohjelmaa teltoissa sekä esiintymislavoilla.

SASKin toiminnanjohtaja Janne Ronkainen on mukana pohtimassa järjestöjen toimintaa ja kansalaisaktivistien kokemaa uhkaa Kepan järjestämässä paneelikeskustelussa sunnuntaina 28.5. Tule kuuntelemaan ja vieraile samalla SASKin teltalla!

Liittojen pisteillä paljon toimintaa

SASKin teltassa ovat mukana toiminnallisin pistein jäsenjärjestömme Akavan Erityisalat, AKT, Insinööriliitto, JHL, Jyty, PAM, Rakennusliitto, SAK, Specia, TEAM, Tehy, Tieteentekijöiden liitto, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut sekä Finnwatch. Mukana on myös kansainvälisiä vieraita.

Vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä houkutteleva maksuton Maailma kylässä -festivaali pidetään tuttuun tapaan Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla Helsingissä. Kahden päivän tapahtumassa 27.–28. toukokuuta kuullaan runsaasti erilaista musiikkia maailmalta.

Festivaalin järjestää Kepa ja sinne on vapaa pääsy.

www.maailmakylassa.fi

Jaa tämä artikkeli

Työmaana maailma

Epäinhimilliset työolot, riittämätön palkka ja lapsityö ovat edelleen arkipäivää monessa maassa. SASK parantaa työtä tekevien asemaa maailmalla. Katso kartasta, missä kaikkialla SASKin hankkeilla muutetaan maailmaa.