Ammattiosasto tai yhdistys SASKin kannatusjäsenenä

Tuo yhdistyksesi mukaan tekemään hyvää SASKin kautta! SASKin kannatusjäsenenä tuette kehittyvien maiden työntekijöitä saamaan paremman elämän.

Mitä SASK tekee?

SASK on suomalaisen ay-liikkeen oma kehitysyhteistyöjärjestö. Mielestämme kestävin tapa vähentää köyhyyttä on ihmisarvoinen työ, josta saa elämiseen riittävää palkkaa. SASKilla on kymmeniä hankkeita Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa, erityisesti Kolumbiassa.

Hankkeissa parannetaan työntekijöiden oloja ja oikeuksia antamalla tukea paikallisen ay-liikkeen toimintaan. Parhaimmillaan ne pystyvät vaikuttamaan koko yhteiskunnan tasolla, toiminnan alkuvaiheessa paikallisesti.

SASKin jäseninä on 34 ammattiliittoa kaikista keskusjärjestöistä sekä keskusjärjestöt SAK ja STTK. Jäsenjärjestöjensä kautta SASKiin kuuluu jopa 1,7 miljoonaa suomalaista.

Miksi kannatusjäseneksi?

Globaalia toimintaa paikallisesti

SASK tarjoaa yhdistyksille mahdollisuuden tukea työtä oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Liittymällä kannatusjäseneksi yhdistys voi osoittaa solidaarisuutta kehittyvien maiden ay-liikkeelle ja tukea SASKin työtä työntekijöiden olojen parantamiseksi. Jokainen ihminen ansaitsee ihmisarvoisen työn ja elämiseen riittävän palkan.

Jäsenhankintaa ja uusia aktiiveja

SASKin toiminnan tukeminen on arvovalinta, joka tuo lisää aktiivisia ihmisiä ja osallistumishaluisia jäseniä liiton toiminnan piiriin.  Kannatusjäsenemme saavat käyttöönsä erilaista viestinnällistä materiaalia hyödynnettäväksi niin verkossa kuin myös työpaikoilla liittojen oman jäsenhankintamateriaalin tueksi.

Tiedottamista

Yhdistys saa tietoa SASKin toiminnasta uutiskirjeen ja Työmaana maailma -lehden kautta. Lehteä voi myös tilata yhdistyksen omiin tilaisuuksiin.

Puhujia ja työpajoja

SASK Kunnon työn lähettiläsverkostoineen vierailee tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös osastojen tilaisuuksissa puhujina tai työpajan vetäjinä.

Näkyvyyttä yhdistykselle tai ammattiosastolle

SASK tarjoaa kannatusjäsenille mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin kampanjoihin ja tempauksiin työntekijöiden oikeuksien puolesta. Aktiivisten yhdistysten kanssa voidaan suunnitella myös omia kampanjoita ja vaikuttamistapoja.

Monet yhdistykset näkevätkin kannatusjäsenyyden paitsi tapana osoittaa solidaarisuutta myös puhtaana jäsenetuna. Solidaarisuustyöstä kiinnostuneille ay-aktiiveille SASK tarjoaa suoran kanavan maailmalle. Kannatusyhdistysten jäsenet hakevat aktiivisesti SASKin järjestämiin lähettiläskoulutuksiin ja opintomatkoille laajentamaan tietämystään globaaleista haasteista ja ratkaisuista. 

Mitä kannatusjäsenyys maksaa?

Ammattiosaston tai paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on vuodessa 0,50 € / maksava jäsen.

Mitä liittymiseen tarvitaan?

  1. Tehkää liittymisestä päätös ammattiosastonne tai yhdistyksenne hallituksen kokouksessa.
  2. Täyttäkää verkkolomake.

SASKin hallitus käsittelee hakemuksen kokouksessaan. Päätöksen jälkeen SASK kirjoittaa kuluvalle vuodelle kannatusjäsenmaksun, jonka suuruus on 0,50 euroa / osaston maksava jäsen. Ensimmäisen laskun mukana lähetämme tietoa SASKista sekä Työmaana maailma -lehden.

Mistä lisää tietoa?

Lisätietoa SASKin toiminnasta ja hankkeista.

Kannatusjäsenyydestä voi kertoa enemmän SASKin varainhankinnan suunnittelija Ellinoora Vesala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 461 9307.

Hae kannatusjäsenyyttä täyttämällä tämä lomake!

Näin haastat mukaan muita yhdistyksiä tai ammattiosastoja

Jaa tämä artikkeli

Työmaana maailma

Epäinhimilliset työolot, riittämätön palkka ja lapsityö ovat edelleen arkipäivää monessa maassa. SASK parantaa työtä tekevien asemaa maailmalla. Katso kartasta, missä kaikkialla SASKin hankkeilla muutetaan maailmaa.