Ammattiosasto tai jäsenyhdistys SASKin kannatusjäsenenä

Tuo yhdistyksesi mukaan tekemään hyvää SASKin kautta! SASkin kannatusjäsenenä tuette kehittyvien maiden työntekijöitä saamaan paremman elämän.

Mitä SASK tekee?

SASK on suomalaisen ay-liikkeen oma kehitysyhteistyöjärjestö, jonka näkemyksen mukaan kestävin tapa vähentää köyhyyttä on ihmisarvoinen työ, josta saa elämiseen riittävää palkkaa. SASKilla on kymmeniä hankkeita Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa, Erityisesti Kolumbiassa.

Hankkeissa parannetaan työntekijöiden oloja ja oikeuksia antamalla tukea paikallisen ay-liikkeen toimintaan. Parhaimmillaan ne pystyvät vaikuttamaan koko yhteiskunnan tasolla, toiminnan alkuvaiheessa paikallisesti.

SASKin jäseninä on 34 ammattiliittoa kaikista keskusjärjestöistä sekä keskusjärjestöt SAK ja STTK. Jäsenjärjestöjensä kautta SASKiin kuuluu jopa 1,7 miljoonaa suomalaista.

Miksi liittyä?

Liittymällä kannatusjäseneksi osastot osoittavat solidaarisuutta kehittyvien maiden ay-liikkeelle ja tukevat SASKin työtä työntekijöiden olojen parantamiseksi. Jokainen ihminen ansaitsee ihmisarvoisen työn ja elämiseen riittävän palkan.

Mitä kannatusjäsenyys maksaa?

Ammattiosaston jäsenmaksu on vuodessa 0,50 € / maksava jäsen.

Mitä liittymiseen tarvitaan?

  1. Tehkää liittymisestä päätös ammattiosastonne tai paikallisyhdistyksenne hallituksen kokouksessa.
  2. Täyttäkää verkkolomake.

SASKin hallitus käsittelee hakemuksen tämän jälkeen vielä muodollisesti kokouksessaan. Päätöksen jälkeen SASK kirjoittaa kuluvalle vuodelle kannatusjäsenmaksun, jonka suuruus on 0,50 euroa / osaston maksava jäsen. Ensimmäisen laskun mukana lähetämme tietoa SASKista sekä Työmaana maailma -lehden.

Mitä SASKin kannatusjäsenyys tarjoaa osastoille?

Liittymällä kannatusjäseneksi SASK tarjoaa osastoille mahdollisuuden tukea työtä oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Osasto saa tietoa SASKin toiminnasta Työmaana maailma -lehden ja uutiskirjeen kautta. Osastoilla on myös mahdollisuus tilata Työmaana maailma -lehteä osaston omiin tilaisuuksiin.

SASK järjestää vuosittain koulutuksia. SASK lähettiläsverkostoineen vierailee tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös osastojen tilaisuuksissa puhujina tai työpajan vetäjinä.

SASK tarjoaa kannatusjäsenille mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin kampanjoihin ja tempauksiin työntekijöiden oikeuksien puolesta. Aktiivisimpien osastojen kanssa suunnitellaan myös omia kampanjoita ja vaikuttamistapoja.

Solidaarisuustyöstä kiinnostuneille ay-aktiiveille SASK tarjoaa suoran kanavan maailmalle. Kannatusosastojen jäsenet hakevat aktiivisesti SASKin järjestämille opintomatkoille laajentamaan tietämystään globaaleista haasteista ja ratkaisuista. Monet osastot näkevätkin kannatusjäsenyyden paitsi tapana osoittaa solidaarisuutta myös puhtaana jäsenetuna.

Mistä lisää tietoa?

Lisätietoa SASKin toiminnasta ja hankkeista.

Kannatusjäsenyydestä voi kertoa enemmän SASKin varainhankinnan suunnittelija Ellinoora Vesala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 461 9307. Kannatusjäsenhakemus löytyy täältä.

Jos haluat lisätietoa ammattiosaston tai paikallisyhdistyksen kannatusjäsenyydestä, jätä yhteystietosi.

Täytä ja lähetä tietosi
Etunimi

Invalid Input

Sukunimi

Invalid Input

Katuosoite

Invalid Input

Postinumero

Invalid Input

Postitoimipaikka

Invalid Input

Puhelin

Invalid Input

SähköpostiSyntymävuosi

Invalid Input

Ammattiliitto

Invalid Input

Jos muu kuin joku ylläolevista, niin mikä?

Invalid Input

(*)

Invalid Input

Lomakkeen täyttämisen jälkeen lähetämme sinulle infopaketin, jolla voit esitellä SASKin kannatusjäsenyyttä ammattiosastosi (tai paikallisyhdistyksesi) hallitukselle.

Jaa tämä artikkeli

Työmme maailmalla

SASKin hanketoiminnan tavoite on vahvistaa kehittyvien maiden ammattiyhdistysliikettä ja parantaa sen toimintakykyä niin, että se kykenee tarjoamaan jäsenilleen toimivan vaikutuskanavan omien työolojensa parantamiseen ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden edistämiseen.